Om os

Om WEBO foto

Det hele begyndte i en mørk kælder i Aalborg. Marius havde omsider købt sit første spejlrefleks kamera, og vi endte med at bruge flere timer på at lege med lys og lukkehastigheder. Dagen efter skrev Hans til Marius og havde fundet på navnet WEBO – en kombination af navnene Weber og Agerbo.

Dermed var grundstenen lagt, og hvad det skulle udvikle sig til, kunne vi aldrig have forudset. Gennem de næste par år, udviklede vi vores evner og teknikker – Hans gennem leg, Marius gennem læsning – og stille og roligt fik vi også erfaring med kunder.

WEBO foto som det er idag, udviklede vi hen over foråret 2015 hvor ideen om at lave et firma der fokuserer på bryllupper opstod. Når vi tager billeder handler det først og fremmest om at have det sjovt, vi er ikke så begejstrede for stive opstillede billeder, men vil hellere lave kreative og levende billeder.

Formalia
WEBO foto I/S
Ellegårds Alle 3, 1
8960 Randers SØ
CVR: 37001384

Hans Agerbo

Hans har efterhånden været langt omkring. Fra tømrelærling til informatik på Aalborg universitet og fra højskole til lærervikar og teologi på henholdsvis Universitetet og Menighedsfakultetet. Lige nu er Hans privat dagplejer i Randers SØ, hvor han bruger hverdagene med de helt små. Ud over fotografering, nyder han at male og spille musik.
Hans er legebarnet i WEBO foto, ham der pludselig siger; “hvad nu hvis vi gjorde sådan her?” og er på den måde med til at skabe nogle unikke vinkler og billeder.

 

Marius Weber

Marius er den tekniske ekspert i firmaet. Han er den der ved, hvordan det meste fungerer, og er den der læser sig frem til, hvordan kamera, lys mv. fungerer. Han læser blogs, ser YouTube videoer, undersøger, og har i det store og hele en meget fagligt engageret tilgang til fotografi.
Foruden sin faglige nysgerrighed er Marius er den, der holder alt i skema og sørger for stabile rammer. For tiden læser han til lærer på VIA i Aarhus efter at have været 1 år på Djurslands Efterskole som volontør.
Foruden gode struktur- og lederegenskaber, er Marius en enormt behagelig person, der giver et indtryk af tryghed når vi kommer og tager billeder.

Om osMarius