2 fotografer en hel dag

Når I hyrer os til at komme og tage bryllupsbilleder, er det ikke blot én fotograf I får, men to. For 9.995,- får i hele jeres dag dækket, undtagen morgenforberedelserne. Vi er ved kirken en times tid før vielsen starter til i forlader festen. I skal derfor ikke tænke på, om nu det hele kommer med. Eller om Onkel Viggo nu også fik fanget det, da Oda holdt tale og vi alle grinede højlydt. Ej heller om der nu var nogen der tog et billede af strømperne der blev klippet. Vi er med i det hele, og sørger for, at alle de fantastiske øjeblikke og minder fra jeres helt særlige og dejlige dag bliver foreviget smukt, godt og sjovt.

Herunder ses et eksempel på, hvordan en typisk bryllupsdag ser ud gennem kameralinsen:

  • Vielsen: Vi sørger for at tage billeder af jeres ankomst til kirken. Stemningsbilleder for ceremonien, oppyntning af kirken og hvad der ellers måtte være. Derudover er vi begge to tilstede i kirken under hele vielsen, hvor vi fanger alt fra indgang, kys, selve vielsen, udveksling af ringe, osv. indtil udgangen af kirken og stemningsbilleder herefter.
  • Portrætter: Vi sørger for på forhånd at have aftalt hvordan i ønsker jeres billeder skal se ud. Skal det være den lidt rå urban stil, den romantiske skovtur, eller den stille sø. Det er op til jer. Vi sørger for at i får nogle unikke portrætter fra jeres store dag, som i kan bruge til takke kort, hænge op på væggen eller dele på facebook.
  • Receptionen: Ved receptionen er vi med, vi sørger for at tage billeder af kagen, pynt, gæster der hygger med hinanden, skæring af kagen og hvad der ellers måtte være.
  • Festen: Til festen er vi fluen på væggen. Vi er ikke gæster, men dem der sørger for at forevige jeres fantastiske dag. Vi tager billeder af maden, taler, underholdning, kysserunder, brudevals, ris kast og hvad der ellers kunne dukke op. Vi er med fra start til I har forladt festen.
  • Detaljer: I løbet af dagen sørger vi for at få taget de små detaljer: ringene, brudebuketten, sko, fællesbillede, slør, kjole, frisurer, den lækre bil – ja sågar butterflyen hvis det er noget I ønsker.
  • Andet: Ovenstående liste er udgangspunktet for fotograferingen af jeres dag. I er selvfølgelig selv med til at bestemme hvad i vil have billeder af og hvordan det skal foregå.

Efter op til en måned leveres 450-500 efterbehandlede billeder. Dem får I som digitalt download, med mulighed for også at sende gæsterne et link. I står selv for at fremkalde billederne, men vi giver gerne råd og vejledning.

Passer denne samlepakke ikke til jeres behov, så skriv eller ring gerne – Vi er som regel til at snakke med.

2 fotografer en hel dagMarius